ESPECTACULAR TORRE A CORBERA

Has tingut alguna vegada el somni de viure en un lloc tranquil, amb unes vistes espectaculars a la muntanya!!! Aquesta casa et brinda el privilegi de veure des del llit de les millor vistes del Baix Llobregat.

GAUDEIX DE VIURE TOT L'ANY DE VACANCES!

Has tingut alguna vegada el somni de viure en un lloc tranquil, on puguis sentir-te tot l'any com si estiguessis de vacances, sense renunciar a estar a prop de Barcelona? A la zona més selecta de Sant Cugat et presentem aquesta torre que reuneix aquests requisits que fan la vida més plaent, i a mésa més tindreu el privilegi de poder-vos donar un banyet molts dies de l'any, amb tan sols obrir els ulls al despertar!

TINGUIS EL CAPRICI DE VIURE A L'EIXAMPLE, DISSENYANT TU MATEIX LA TEVA LLAR!

Vols tenir el privilegi de viure en una de les zones més demandades de Barcelona, a 1 minut a peu de l'Avinguda Diagonal, del Passeig Sant Joan, i entre la Casa de les Punxes i la Sagrada Família? Aquest immoble et brinda la possibilitat d'anar donant un "paseito" a la zona de shoping de Passeig de Gràcia i de la Rambla Catalunya, o bé triar diferents línies d'autobusos a més a més  de 2 línies de metro per poder desplaçar-te per tota la Ciutat Comtal.

Gratis el Certificado Energético y la Cédula de habitabilidad


Le regalamos la cédula de habitabilidad y el certificado de eficiencia energética si nos trae para vender su propiedad.

Quienes somos

Mayte Montes

Mayte Montes

Socia fundadora
"Su confianza merece nuestra total implicación"
Estrella Méndez

Estrella Méndez

Socia fundadora
“Es un lujo ver cómo se iluminan los ojos, cuando conseguimos cumplir tu sueño”

Nuestro principio fundamentalTratar a las personas como nos gusta que nos traten

Contactar

© 2021 inin.cat