ESPECTACULAR TORRE A CORBERA

Has tingut alguna vegada el somni de viure en un lloc tranquil, amb unes vistes espectaculars a la muntanya!!! Aquesta casa et brinda el privilegi de veure des del llit de les millor vistes del Baix Llobregat.

GAUDEIX DE VIURE TOT L'ANY DE VACANCES!

Has tingut alguna vegada el somni de viure en un lloc tranquil, on puguis sentir-te tot l'any com si estiguessis de vacances, sense renunciar a estar a prop de Barcelona? A la zona més selecta de Sant Cugat et presentem aquesta torre que reuneix aquests requisits que fan la vida més plaent, i a mésa més tindreu el privilegi de poder-vos donar un banyet molts dies de l'any, amb tan sols obrir els ulls al despertar!

TINGUIS EL CAPRICI DE VIURE A L'EIXAMPLE, DISSENYANT TU MATEIX LA TEVA LLAR!

Vols tenir el privilegi de viure en una de les zones més demandades de Barcelona, a 1 minut a peu de l'Avinguda Diagonal, del Passeig Sant Joan, i entre la Casa de les Punxes i la Sagrada Família? Aquest immoble et brinda la possibilitat d'anar donant un "paseito" a la zona de shoping de Passeig de Gràcia i de la Rambla Catalunya, o bé triar diferents línies d'autobusos a més a més  de 2 línies de metro per poder desplaçar-te per tota la Ciutat Comtal.

Gratis el Certificat Energètic i la Cèdula d’habitabilitat


Li regalem la cèdula d’habitabilitat i el certificat d’eficiència energètica si ens porta per vendre la seva propietat.

Qui som

Estrella Méndez

Estrella Méndez

Sòcia fundadora
“És un luxe veure com se t’il.luminen els ulls, quan aconseguim complir el teu somni”
Mayte Montes

Mayte Montes

Sòcia fundadora
"La vostra confiança mereix la nostra total implicació"

El nostre principi fonamentalTractar les persones com ens agrada que ens tractin

Contactar

© 2021 inin.cat